Artikkelit

Toimeksiantajalle

Toimeksiantaja on kevytyrittäjän asiakas. Kevytyrittäjä lähettää Uuras-laskutuspalvelun kautta laskun, jonka Uuras tarkistaa oikeelliseksi ja toimittaa toimeksiantajalle. Toimeksiantajan maksettua laskun Uuras – laskutuspalvelu maksaa tekijälle palkan (mikäli kevytyrittäjä on valinnut pikapalkan 5% Uuras maksaa palkan välittömästi jo ennen toimeksiantajan maksua).

Uuras hoitaa kaikkien kevytyrittäjien tapaturma – ja vastuuvakuutukset.

Kevytyrittäjyys on organisaatiolle helppo tapa hankkia osaamista esimerkiksi projekti, - urakka – tai keikkaluontoisesti. Myös useat rakennusalan toimijat käyttävät vain Uuraksen kevytyrittäjiä työmaillaan. Toimeksiantajan ei tarvitse maksaa Uuraksen käytöstä mitään. Kevytyrittäjä maksaa palvelumaksun, joka Uuraksella on 4 % työn laskutussummasta sekä vakuutusmaksut 2,5 %.

Uuras – kevytyrittäjäpalvelun käyttöönotto on helppoa!

  • Kevytyrittäjä ja toimeksiantaja sopivat työn ehdoista ja hinnasta (tunti/urakkahinta).
  • Toimeksiannon suorittamisen jälkeen kevytyrittäjä lähettää laskun toimeksiantajalle Uuras.fi – palvelussa. Uuras tarkistaa laskun oikeellisuuden, jonka jälkeen tarkastettu lasku lähtee toimittajalle.
  • Toimeksiantaja maksaa laskun Uuras – kevytyrittäjäpalvelulle.
  • Uuras tilittää palkan kevytyrittäjälle.

Toimeksiantajana säästät työvoimakustannuksissa ja perinteisen palkanmaksun sivukuluissa. Säästät myös palkanmaksuihin käytetyn ajan sekä pystyt maksamaan tekijöille parempaa korvausta tehdystä työstä käyttäessäsi kevytyrittäjää.

Uuraksen asiakaspalvelu vastaa niin kevytyrittäjien kuin toimeksiantajien kysymyksiin arkisin klo 8-16 välillä.