Laskutuspalvelu kevytyrittäjälle tai sivutoimiselle yrittäjälle

Rekisteröidy

Kevytyrittäjän ja sivutoimisen yrittäjän laskutuspalvelu

Laskutuspalvelun käyttäminen kauttamme on helppoa ja voit rekisteröityä maksutta. Rekisteröityminen palveluumme ei velvoita sinua mihinkään, vaan veloitamme palvelumaksun vasta ensimmäisen laskutuksen yhteydessä. Laskutuspalvelu sopii mainiosti sekä kevytyrittäjälle että sivutoimiselle yrittäjälle ja laskutuspalvelua käyttäessäsi et tarvitse välttämättä Y-tunnusta. Tarjoamamme kevytyrittäjän tai sivutoimisen yrittäjän laskutuspalvelu mahdollistaa yrittämisen tai yritysidean testaamisen matalalla kynnyksellä. Palvelumme on helppokäyttöinen ja voit kokeilla yrittäjyyttä tai toimia yrittäjänä sivutoimisesti ilman riskiä. Valitset itse asiakkaasi, päätät hinnoittelustasi ja miten haluat toteuttaa työsi. Voit aloittaa ja lopettaa yrittäjyyden laskutuspalvelumme kautta helposti, koska vain. Kannattaa kokeilla! Ota yhteyttä ja kerromme mielellämme lisää palvelustamme!

Laskutuspalvelu kevytyrittäjälle kauttamme luotettavasti

Voit aloittaa yritystoimintasi kauttamme nopeasti. Luotuasi tunnukset, voit aloittaa laskuttamisen välittömästi. Kun rekisteröidyt palveluumme, hoidamme puolestasi laskutuksen, verot verokorttisi mukaisen ennakonpidätysprosentin mukaisesti ja mikäli olet yel-velvollinen, pidätämme palkastasi myös sairasvakuutusmaksun, joka on 1,34%. Voit rauhassa keskittyä omaan yritysideasi toteuttamiseen ja me hoidamme byrokratian puolestasi! Palvelumaksumme on 4%, joka veloitetaan palkanmaksun yhteydessä ja lisäksi veloitamme 2,5% suuruisen uurasturvamaksun. Tutustu lisää hinnastoomme täällä.


Voit rekisteröityä palvelumme käyttäjäksi helposti netissä ja voit ottaa meihin yhteyttä kaikissa palvelua koskevissa kysymyksissä, joko puhelimitse, sähköpostilla tai yhteydenottolomakkeella. Lue lisää palvelustamme sivuiltamme ja moniin kysymyksiin löydät vastauksen usein kysytyistä kysymyksistä. Voit myös ottaa yhteyttä, mikäli sinulla on kysyttävää palvelustamme, palvelemme sinua mielellämme!