Kevytyrittäjyys kannattaa – lue lisää miksi

Rekisteröidy

Uuras - Kevytyrittäjäpalvelu tekee kevytyrittäjyydestä helppoa ja huoletonta. Kevytyrittäjäpalvelumme helpottaa kevytyrittäjän arkea huomattavasti. Sinä teet työsi – me hoidamme laskutuksen.

 

Tutustu tällä sivulla kevytyrittäjyyteen ja rekisteröidy palvelumme käyttäjäksi jo tänään!

Kevytyrittäjyys ja kevytyrittäjäpalvelu 

Haluaisitko kokeilla yrittäjyyttä ilman siihen liittyviä riskejä? Onko sinulla loistava liikeidea, mutta hyppy tuntemattomaan pelottaa? Yrityksen perustamiseen liittyvä byrokratia, kirjanpito ja lakisääteiset ilmoitukset voivat arveluttaa ja estää ryhtymästä itsenäiseksi toimijaksi.

 

Uuras - Kevytyrittäjäpalvelu on vastaus toiveisiisi. Kevytyrittäjänä sinä työllistät itsesi, mutta me hoidamme byrokratian puolestasi.

 

Kevytyrittäjäpalvelumme toimii seuraavasti:

  • kevytyrittäjänä tarjoat palveluita asiakkaillesi ja sovit kaiken työhösi liittyvän toimeksiantajiesi kanssa  
  • ilmoitat meille työskentelyn aloittamisesta ja kerrot toimeksiantajille laskutuksen tapahtuvan Uuraksen kevytyrittäjäpalvelun kautta 
  •  teet työsi ja annat meidän hoitaa laskutuksen puolestasi.
Tutustu hinnastoon

Miksi ryhtyä kevytyrittäjäksi?

Kevytyrittäjyys on verraton vaihtoehto silloin, kun teet satunnaisia keikkatöitä palkkatyösi tai opiskelujesi ohella. Kevytyrittäjyys sopii myös sinulle, joka omaat erinomaisen liikeidean, mutta et halua ottaa turhia riskejä ryhtymällä yrittäjäksi.

 

Kevytyrittäjyys tarjoaa täydellisen mahdollisuuden kokeilla kevyempää yrittämistä ilman suurempaa sitoutumista. Voit lopettaa kevytyrittäjyyden koska vain, etkä ole menettänyt mitään. Kevytyrittäjänä sinä saat tehdä sitä, mistä eniten nautit, ilman vaativaa ja aikaa vievää paperityötä.

Kevytyrittäjänä saat:

  • mahdollisuuden itsenäiseen ja yrittäjämäiseen työskentelytapaan ilman sitoutumista, Y-tunnusta ja yrittäjyyden mukanaan tuomia riskejä
  • mahdollisuuden päättää omista töistäsi: asiakkaista, hinnoittelusta ja työn toteutuksesta
  • mahdollisuuden keskittyä täysillä omaan ydinosaamiseesi, kun laskutuksesta huolehditaan puolestasi.

Kiinnostuitko kevytyrittäjyydestä? Ota yhteyttä, niin kerromme lisää!

Galleria

Päivitetään myöhemmin.

Ota yhteyttä ja kysy rohkeasti lisää

Mikäli haluat kysyä meiltä lisää kevytyrittäjyydestä tai kevytyrittäjäpalvelustamme, ota meihin yhteyttä. Palvelumme on ystävällistä ja ammattitaitoista. Tavoitat meidät parhaiten puhelimitse, mutta voit myös lähettää meille viestiä tai täyttää yhteydenottolomakkeen. Pyrimme palvelemaan kaikkia asiakkaitamme mahdollisimman nopeasti.